Dus we testen

Anna Smeets

Op het eerste gezicht ziet de antenne eruit als een standaard torenantenne. Het is ongeveer dezelfde hoogte, dus er is geen probleem met de hoogte.

De antenne lijkt te zijn gemaakt van aluminium-achtige plastic. Het heeft twee aluminium poten verbonden met een metalen paal. Maar zoals je zult zien, is de paal bevestigd aan een stalen steunbalk. De antenne ondersteunt de toren, dus de hoogte is vrij belangrijk. Als de paal een beetje groter was, zou hij de toren niet kunnen ondersteunen. Aan de andere kant kan de paal ook de antenne ondersteunen. En als de antenne niet echt hoog is, zou de antenne niet zo krachtig zijn. Hier is de metalen paal bevestigd aan een steunbalk. De steunbalk bestaat uit twee secties. Een is meer als een deur. Dat betekent dat de andere een raam is. Dit ondersteunt de paal en het raam. De paal is niet zomaar een gewone paal, hij is gemaakt van metaal.

Dus we dachten dat we zouden delen wat we vonden, voor het geval je nieuwe apparaat zo goed is als we denken.

Dit is wat we vonden. Het ziet er eenvoudig genoeg uit: een antenne. We kunnen een goede vinden voor ongeveer 1/3 van de prijs van een basis, dus je hebt een vrij goede inzet. Voor die prijs, u waarschijnlijk gebruik maken van deze antenne om een fatsoenlijke televisie te maken. Dus als je klaar bent om te gaan met veel geld en een antenne die veel toeters en bellen heeft, moet je waarschijnlijk twee keer nadenken voordat je een tv-antenne koopt. Hier zijn onze aanbevolen alternatieven. Onze aanbevolen alternatieve #1:

De D-Link Tx6R USB Wi-Fi Access Point (2e generatie) Als u wi-fi wilt gebruiken om verbinding te maken met uw tv, maar het extra geld niet wilt besteden aan een meer geavanceerde antenne, u nog steeds gebruik maken van de D-Link Tx6R. Dit is een geweldig all-round Wi-Fi access point voor mensen die meer uit hun tv willen halen dan alleen Wi-Fi: het heeft een HDMI-uitgang die verbinding maakt met een monitor..

Te vaak mensen zijn zo gemakkelijk misleid door "de hype" bij het kopen van antennes. De waarheid over antennes is dat ze gewoon eenvoudige, maar krachtige stukken van apparatuur. Ze worden vaak aangeduid als een "magische kogel" als het gaat om het krijgen van het meeste uit uw thuisnetwerk. En dus, voor al het gepraat over hoe goed antennes zijn, is er ook de vraag, "wat moet ik betalen voor hen?" Er zijn een aantal verschillende antennes die op de markt voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Veel van deze geven u een bereik dat aanzienlijk groter is dan de beste consument niveau "domme" antennes. Sommige zijn alleen voor de achtertuin, terwijl sommige zijn voor kleine winkels met een beperkt budget en weinig antennes. We zijn echter altijd op zoek naar nieuwe en spannende producten. Als je niet zeker weet wat te zoeken, lees dan verder om te zien wat we te bieden hebben..

U zich nog steeds abonneren op onze blog en volg de blog voor het laatste nieuws en artikelen over antenne ontwerp en antenne kwesties. Als je een merk bent dat een brief naar ons wil sturen om ons te laten weten hoe je je voelt over onze blog en wat je van onze blogposts vindt, horen we graag van je. Als u geïnteresseerd bent in het ontvangen van onze brieven aan lezers op een permanente basis, u zich aanmelden voor onze blog hier.

Als u op zoek bent naar informatie over antennes, zult u waarschijnlijk tegenkomen dezelfde vragen die je doet. We zijn altijd op zoek naar artikelen die betrekking hebben op verschillende onderwerpen, waaronder antennes, antennes, antennes en antennes. Als u een merk geïnteresseerd bent in het geven van ons een gesprek en het hebben van een discussie over wat we kunnen doen voor uw antenne projecten, neem dan contact met ons op. Als u een suggestie of vraag hebt die u ons wilt stellen over uw antenne, helpen wij u graag..