About me

Anna Smeets

Ik heb altijd al om dit te doen, want ik hou van antennes en de manier waarop ze werken, maar de beste antenne is niet de eenvoudigste, en sommige van de gemakkelijkste antennes zijn de meest complexe. Daarom heb ik gekozen voor dit als een project vanwege dit eenvoudige feit, dat een antenne is zeer eenvoudig te maken. De antenne is gebaseerd op een eenvoudig principe, wat betekent dat er geen montage nodig is om een perfecte antenne te produceren. De antenne is eenvoudig, zuinig en snel gemaakt. Dit maakt het duurzamer en gemakkelijker op te lossen. Er zijn enkele wijzigingen in het ontwerp, die het doel hebben om de gevoeligheid van de antenne te verhogen. Om deze reden heb ik een aantal aanpassingen toegevoegd voor de gevoeligheid, zodat u zich aanpassen aan uw wens. Dit is niet alleen een eenvoudige antenne, maar een zeer goedkope antenne. Ik kan garanderen dat je er niet teleurgesteld over zult zijn.

Mijn vader vertelde me altijd "de antennes zijn de ramen naar je hart". Hij zei ook altijd: "Je moet altijd luisteren naar wat er in je oor zit." Ik luisterde ook naar mijn oren. Zoals ik geleerd over antennes, was ik geïntrigeerd door de manier waarop ze kunnen worden gebruikt voor een goede, of voor ziek. Ik hou graag een open geest. Bijvoorbeeld, ik ben verliefd op mijn antenne, die werd gekocht in 2008. Voor een lange tijd, ik probeerde om het te gebruiken voor de radio, maar ik kon het niet aan het werk krijgen, dus begon ik het te gebruiken voor muziek luisteren in plaats daarvan. Dit is toen ik ontdekte dat ik muziek kon spelen in mijn huis, dat is iets wat ik nooit eerder deed.

Ik kocht mijn eerste antenne in 2010. Ik gebruik mijn antenne nog steeds om muziek te ontvangen via mijn zelfgebouwde ontvanger, maar ik kijk er ook naar uit om meer te weten te komen over deze unieke antenne.

Ik heb onderzoek gedaan en geëxperimenteerd met deze antennes, en hebben eindelijk de perfecte antenne voor mij gevonden..

Jongeren

Toen ik klaar was met school, werd ik geïnspireerd door hoe sommige van mijn medestudenten een manier vonden om hun liefde voor antenneontwerp te delen, evenals een manier om gemeenschap te creëren en plezier te hebben om het te doen. Ik hou van het bouwen en het gebruik van antennes. Toen ik begon met het maken van video's en anderen leerde hoe ze antennes moesten bouwen, vond ik al snel mijn niche. Nu ben ik een full-time amateur radio operator, het delen van mijn passie voor antenne design en de vreugde van het maken van video's. Zo veel als ik hou van alles wat ik doe, ik weet dat er een heleboel mensen die zou genieten van mijn blog ook. Overweeg ons ook leuk te vinden op Facebook om updates over de show te krijgen.

Over Anna: Ik ben student aan De Montfort University en ik speel al meer dan tien jaar met antennes. Ik begon mijn radiocarrière in 1999 door met amateurradio te spelen in de schoolband en heb het altijd geweldig gevonden. Na mijn afstuderen aan de universiteit, heb ik besloten om de wereld van de radio te verkennen en zijn een regelmatige op WNQS sinds

In sociale media, vindt u mij praten over DIY antennes voor de beste prijs.

Waarom ik deze blog run en hoe je mee doen

Als je serieus bent over antennes en antenne theorie, kan deze blog u helpen. U vindt gedetailleerde uitleg van de antenne theorie, voorbeelden van echte projecten, tips en trucs om uw project een succes te maken, en een verzameling van links naar antenne nieuws.

Als je gewoon de blog wilt zien, dan kun je je abonneren op mijn RSS-feed of lid worden van mijn Facebook-fanpagina om een melding te krijgen wanneer ik een nieuw bericht publiceer. Zodat u weten wat er gaande is, en wat ik heb gedaan de laatste tijd, ik ben blij om te delen met u een klein project waar ik aan heb gewerkt. Ik hou van antennes, maar wat zijn enkele goede voor een huis? Mijn man en ik kochten een huis in 2012, en ik ben nog steeds bezig met het verbouwen van de keuken, en de badkamer..